Cap.21 – Razbunarea E O Tarfa

48682-bigthumbnail

Inima mi s-a scufundat cand Jane a dat buzna in camera cu femeia inalta si inspaimantatoare in urma ei. Era ceva atat de straniu la femeia aceea, insa nu puteam sa-mi dau seama ce era. Ea trebuie sa fi aiba un as in maneca.

Daca totusi mi-ar reveni puterile.

Edward…. Grabeste-te.

Am ramas tacuta, lipita de perete, acolo unde ma lasase cealalta femeie. Eram atenta sa-mi tin capul ridicat. Nu mai trebuia sa arat si mai multa slabiciune.

Jane a pasit spre mine si m-a privit cu rautate. Era scunda, mai scunda decat mine. Chiar daca stiam ca nu e inocenta, fata ei arata de parca ar fi fost cu siguranta. Mi-a ajutat si faptul ca stiam ca puterile ei nu aveau efect pe mine si ca daca sa ne luptam fizic, mai mult ca sigur as castiga.

Ea si-a ridicat mana si m-a plesnit cu putere peste fata. Capul mi-a zburat mult spre stanga. Fata ma ustura. Imi imaginam amprenta palmei ei intinzandu-se pe obrazul meu. Mi-am intors capul in pozitia in care fusese si m-am uitat fix la ea.

Ok, deci, s-a gandit sa dea o palma meschina.

Hohotul de ras copilaresc al lui Jane a umplut camera mica in care stateam.

„Cred ca ai dreptate”, a spus ea in timp ce se uita la cealalta femeie. Si-a intors ochii la mine. Acestia straluceau de curiozitate.

Am oftat mental. Minunat.

Jane m-a lovit din nou si a ras. „E mai distractiv decat sa o omor pur si simplu! Oh, pun pariu ca Eddy o sa fie fooooarte furios cand o sa te vada batuta mar”. M-am strans in mine la felul cum ea a gangurit diminutivul ei pentru Edward. Ea m-a palmuit pentru a treia oara in exact acelasi loc.

Dap, o sa am o vanataie acolo.

Mana ei mica s-a intins si s-a iclestat pe maxilarul meu strangand cu putere. Ma strangea atat de tare incat ii tremura mana. M-am luptat sa nu ma chircesc de durere.

N-am sa-i dau satisfactia asta.

Ceva tare m-a izbit in stomac, fortand tot aerul sa-mi iasa afara din plamani. Genunchiul ei. Am cazut la pamant pe un umar cu o bufnitura puternica, asurzitoare. M-am uitat in sus la cealalta femeie. Ea statea tacuta cu un ranjet pe fata.

Ce n-as fi dat sa-i sterg naibii ranjetul ala de pe fata.

Jane si-a continuat palmele cu lovituri succesive in coastele mele. Fiecare izbitura ma lovea ca un bolovan. Respiratia mea era sporadica si dureroasa. Cu siguranta imi rupsese cel putin cateva dintre ele. Durerea imi pulsa in trunchi.

Ura mi-a umplut inima. M-am uitat in sus la Jane, care inca ranjea in jos la corpul meu. Ochii mi-au zburat spre scaunul pe care fusesem asezata. Mi-am concentrat toata energia pe scaun.

Nimic.

Ma simteam hotarata. Am continuat sa fixez obiectul. Cel putin asta mi-a luat gandul de la durerea care-mi urla in trup.

Am observat cu privirea periferica, cum cealalta femeie se furisa spre mine. De ce dracu se misca ca o nenorocita de pisica? Mainile ei m-au insfacat, unghiile ei taind prin pielea mea. Erau unghii? Se simteau mai mult ca niste gheare. Intr-o clipa zburam prin aer. M-am izbit de peretele opus celui langa care doar ce zacusem. Am ignorat durerea care m-a sagetat si mi-am fixat din nou privirea pe scaun.

Tipa aia infioratoare a sarit la mine, aterizand la doar cativa centimetri de fata mea. Ghearele ei mi-au sfasiat pielea fetei. Urmele adanci pe care le-a lasat in urma se simteau ca focul pe pielea mea rece. In secunda urmatoare, femeia m-a ridicat de gat si m-a tintuit de perete. Ghearele ei au lasat mici gauri pe partea din spate a gatului meu.

Eu am ramas tacuta si inexpresiva.

„Crezi ca esti dura, ha?”. Eu abia daca am auzit-o. Imi concentram mintea cat de tare puteam pe scaun.

Ea m-a arucat de gat in partea cealalta a camerei, din nou. Tot corpul ma durea si nu era nimic de facut ca sa ma pot ajuta.

Si Jane si acea femeie se furisau spre mine, atunci cand am observat ca trupurile lor intepenesc instantaneu. Simturile mi-au revenit.

Am auzit si eu ce auzisera ele. Un urlet lung, asurzitor.

Jake.

Ochii mei au zburat entuziasmati din nou spre scaun. Nu ma puteam abtine sa nu zambesc. M-am clatinat. Mi-am folosit muschii abdominali ca sa-mi ridic trupul de pe jos. Jane si femeia se uitau amandoua pe fereastra cand au auzit corpul meu asezandu-se la loc.

Ochii lor i-au intalnit pe ai mei. Ele pareau sa inregistreze ca eu zambeam si isi aruncau una alteia priviri taioase.

„Razbunarea e o tarfa.”

83979-bigthumbnail

Responses

  1. minunat ca de obicei.

    felicitari

  2. Jaaaaaaaake! 😡
    Edwaaard! 😡
    Sublim. 😡

  3. superb…iar am ramas fara cuvinte ….

  4. „Razbunarea e o tarfa.”
    Foarte adevarat..:D
    Si acum o sa citesc urmatorul capitol 😀
    De abia astept !

    Multumesc Lara ! MULT! :*

  5. am citit povestea ta fara sa-mi spun parerea dar acuma nu ma mai pot abtine…. este superba cand pui urmatoru capitol??/ sunt foarte curiosa cum se termina te felicit pt cele scrise pana acuma si abia astept continuarea mult succes in continuare

  6. Buna , Lara , foarte frumos , capitolul , nu mai am rabadare ..stiu ca razbunarea nu e buna , dar in continutul acesta , eu zic ca razbunarea e o tarfa si chiar merita.
    Ai ales perfect nemele capitolului , abia astespt sa vad cum , ard in flacari , sau implorand-o pe Bella , hmm abia astept sa le dea clasa…
    Pup Lara , superb

  7. asta da viteza la scris….:)

  8. multumesc mult Lara, minunat ca de obicei.

    felicitari si noapte buna

  9. Superb! Defapt.. ceea ce scrii tu nu poate fi exprimat in cuvinte! Nu mai am rabdare pana apare urmatorul capitol 😀 … Totusi e pacat ca se termina 😦 Trebuie neaparat sa mai scrii! Sa nu renunti niciodata.. E ca si cum ar renunta Edward la Bella :O:)) Deci.. bravo!!

  10. marfa marfa marfa :X:X:X
    deabea astpet urm cap :X:X
    pwp:*

  11. capitolul urmator va aparea maine seara 🙂 e mult de scris la el …este deznodamantul bataliei, deci trebuie scris cu atentie 😀

    • multumim lara!

  12. wow … super tare … vreau cat mai repede continuarea:P:):X:X:)

  13. misto titlul…..extraordinar cap….abia il astept pe urmatorul………pwp:*:*:X

  14. Minunat! Splendid! Astept cu nerabdare continuarea …

  15. deci….nu am cuvinte…am urmarit cu sufletul la gura toata batalia si….. ufff astept si sper ca nu foarte mult timp sa vad cum se razbuna Bella ….intr-adevar e o tarfa,dar mai e si dulce!!!!foarte frumos abia astept sa o “vad” pe Jane arzand in flacarile infernului…si pe Bella si Edward imreunaaa din noou!!!!:x:x:x:x:xok te-am pupat si poate reusest asta-seara sa mai scrii ceva,ca daca nu nu stiu daca o sa pot sa dorm…o sa mi-o tot imaginez pe Jane suferind…app care e treaba cu cealalta femeie?!:*:x:*:x

    • ughhhhh cand ziceam de tarfa si dulce….ma refeream la razbunare…sa nu se inteleaga altceva:)):P

  16. grozav lara ca de obicei…………imi plc ff moooooooolt……….. 😀

  17. wow titlul e superb…si continutul de asemenea…super lara bv .. da

  18. wow titlul e superb…si continutul de asemenea…super lara bv ..

  19. Si din nou sunt Prima:P:)

  20. Imi place titlul!…Inca 2 capitolul si se termina:((…Fantastic Lara!!Bravoooo!!Te pup :*:*:*


Leave a comment