Cap.8 – Treaza

130795-bigthumbnail

Stiam la ce sa ma astept, dar era si mai greu decat mi-am imaginat sa vad cum viata se scurge din ea. Gemea frecvent de durere. Ma tinea atat de strans de mana, inat puteam deja sa simt cum i se cladea puterea. Curand va trebui sa-mi retrag mana pentru a nu mi-o rupe. Am ascultat cum inima ei batea din ce in ce mai rar cu fiecare ora care trecea.puteam sa jur ca auzeam cum ii gonea veninul prin vene. Se auzea diferit, nu cum curgea sangele, pe care eram obisnuit sa-l aud venind din venele Bellei.

A trecut o zi. Fusese linistita de ceva vreme deja, dar ochii ii ramasesera inchisi, chiar daca stiam ca e constienta. Am stat credincios langa ea. Din cand in cand avea convulsii. Spatele i se arcuia si restul corpului se zgaltaia cu putere. In momente ca asta imi era cel mai greu sa privesc. Sunetul care-i scapa de pe buze era oricum numai nu omenesc.

Ziua a treia….Inima ei a batut intr-un final pentru ultima oara.

Ea statea intinsa pe pat, tacuta si nemiscata. Am privit si am asteptat ca ceva semne de viata sa reapara. Pielea ii era alba ca a mortilor. Fata ei se schimbase foarte discret. Buzele ii pareau mai pline, pometii mai ascutiti si sub ochii ei au aparut niste umbre purpurii. Bella nu mai era in viata. Acum ea era una de-a noastra, o adevarata Cullen.

Orele pareau zile, asa cum treceau. Bella nu se mai miscase sa respire, sa-i bata inima, sa deschida ochii, de mai multe ore. Eu asteptam rabdator.

Cu o brusca zbatere pentru aer, ea s-a trezit.

Ochii i s-au deschis fulgerator. Eu eram surprins de schimbare. Erau rosii ca sangele, nemaiavand nuanta aceea calda de ciocolata pe care mi-o aminteam. In ciuda schimbarii, eram traznit de cat de ametitor de frumoasa era. Trupul ei s-a tarat spre mine cu o viteza uluitoare cum nu fusesem obisnuit de Bella mea. Inca uluit, am prins-o strans in brate. Era tare ca o piatra. Bella cea odinioara moale si catifelata la atingere parea acum numai muschi puri sub degetele mele. Spre surprinderea mea, imi placea. Am strans-o tare, ceva ce inainte de transformare ar fi ranit-o grav. Ea chicotea. Nu mai era Bella cea fragila pentru care trebuia sa-mi fac griji in fiecare secunda a zilei. Am expirat relaxat.

Bella s-a eliberat din imbratisare si m-a sarutat cu o intensitate pe care n-o cunoscusem niciodata. „Nu mai sunt fragila!” a spus ea cu entuziasm.

A inceput sa se invarta prin camera, topaind, sarind si facand miscari pe care nu le mai vazusem niciodata la ea. „Ma simt atat de puternica! E minunat!!”. Ea ma tinea de umeri, zgaltaindu-ma entuziasmata. Ea a observat expresia care mi-a trecut pe fata, contemplare profunda. Miscarile ei s-au incetinit cand toate simturile ei s-au indreptat spre mine.

„Ce? Ce nu e bine?” a intrebat ea in timp ce se aseza langa mine pe pat si-si bosumfla buzele.

„Hmmmm, oh, ummm…….”, eu eram distras de gandul acela. „Nu sunt obisnuit cu asta, doar atat”.

Fata ei s-a imblinzit, era rapitoare. Ochii ei rosii zambeau la mine. Mana ei noua, alba ca zapada, s-a intins spre fata mea si mi-a intors capul, astfel incat sa-i sustin privirea.

„Inca iti faci griji ca am facut asta pentru vreun alt motiv in afara de tine?”, m-a intrebat ea in timp ce se uita la mine de parca as fi fost nebun.

Banuiesc ca nu ma asteptam sa-i placa sa fie vampir atat de tare. Ma luase prin surprindere. In plus, transformarea discreta a infatisarii ei era uluitoare. Inca nu-mi revenisem. Crezusem ca era frumoasa si inainte, dar acum… Nu existau cuvinte sa o descrii.

„De ce te uiti asa la mine?, a ras ea. „Te uiti de parca as fi vreun monstru sau ceva….”. ea a facut o pauza si s-a gandit un moment, amintindu-si schimbarile prin care trecuse corpul ei. „N-arat ca un monstru, nu-i asa?”, s-a panicat ea.

Un zambet mi s-a intins pe fata. „Ba din contra, de fapt. Arati incantator. Sunt fara cuvinte”.

Ea parea multumita. M-a luat de mana si m-a tras in picioare. Wow, era puternica nu gluma! „Unde e baia? Vreau sa vad cum arat”. M-a tras dupa ea din usa in usa, pana cand am gasit baia.

Odata ajunsi in baie, ea a palpait la lumina.

Arata puternica, rezistenta, intimidanta si toate celelalte, si in acelasi timp, arata ca o zeita a frumusetii.

50030-bigthumbnail

„Ochii mei!”, a tipat ea in timp ce se intindea sa-i atinga.

„Bella ti-am spus ca asta o sa se intample. Inca mai ai foarte mult sange uman in tine, astfel incat i vor mai fi rosii pentru cel putin urmatoarele doua zile”, i-am amintit eu.

„Arat infricosator…Hmmm….O sa-mi ia ceva timp sa ma obisnuiesc”. S-a aplecat spre oglindasa se uite mai bine la ea. Si-a trecut degetele peste trasaturile fetei. Si-a tuguiat buzele din nou. „Hei, buzele mele arata mai umflate…”, a chicotit ea si s-a intors spre mine. „Sunt mai bune ca sa te tentez cu ele, corect?”, m-a impuns cu un deget in piept si a zambit.

Mintea mea se invartea necontenit. Eram usurat ca ea parea oarecum neschimbata. Ea era in continuare Bella, doar ca mai puternica si mai senzuala, daca asa ceva mai era posibil. Inainte sa-mi pot termina gandul, incepusem din nou sa fiu tarat. M-a grabit afara, in soare, ca sa isi vada noua piele. Ca si mine, ea stralucea in toate culorile curcubeului. Corpul ei gol arata de parca era acoperit cu un milion de diamante.

Cu iuteala unui ghepard, ea a sarit spre mine si m-a trantit in nisip. Chiar trebuia sa ma obisnuiesc cu asta…. „Mi-e foame….De fapt, mi-e foarte foame. Cum facem sa rezolvam asta? Oh, banuiesc ca ar trebui sa spun `mi-e sete`”, ea imi zambea. M-am ridicat si am ridicat-o si pe ea cu usurinta si am purtat-o in brate pana la vila.

„Pai, pentru inceput, femeie salbatica, hai sa te bagam in niste haine si apoi o sa te duc la prima ta vanatoare”.

„Ce crezi ca e bun prin zona?”, am urmarit cum adulmeca cu nasul. Parea sa-si dea seama de noile abilitati. „Hei, miros ceva chiar bun!”, ea a adulmecat inca putin. „Cred ca simt mirosul …. unui animal…. O caprioara sau ceva, nu stiu sigur….”

M-am uitat la ea intrebator. „Poti sa mirosi ceva?”, am adulmecat si eu aerul. N-am prins nimic. „Eu nu miros nimic”.

„Dap, sunt sigura ca este ceva acolo. Aroma vine dinspre sud”, a indicat ea sudul cu degetul.

Am ranjit la ea. „Se pare ca probabil doar ce ti-ai descoperit un talent. Cu siguranta ai un simt al mirosului mai bun decat al meu. Sa mergem sa vanam `caprioara` aia”.

Intr-o clipita, ea s-a imbracat in pantaloni scurti, un maieu si si-a pus tenisi in picioare. Am iesit pe usa din fata.

188001-bigthumbnail

Responses

  1. Nu mai am ce comenta.Cuvintele sunt prea putine pt.talentul tau.Inca o data bravo……..!

  2. Supeeeeeeeeeerb. 😡

  3. doamne cat de tare e faza cu ”femeie salbatica” :))) m-am tavalit de ras :)))…foarte tare capitolul…mai ales ca e din perspectiva lui edward :x:x:x ..suuuperrrbbb 🙂 :*

  4. “In ciuda schimbarii, eram traznit de cat de ametitor de frumoasa era. Trupul ei s-a tarat spre mine cu o viteza uluitoare cum nu fusesem obisnuit de Bella mea. Inca uluit, am prins-o strans in brate. Era tare ca o piatra. Bella cea odinioara moale si catifelata la atingere parea acum numai muschi puri sub degetele mele. Spre surprinderea mea, imi placea. Am strans-o tare, ceva ce inainte de transformare ar fi ranit-o grav.” Wow!! ce frumos o descrie pe Bella!!! Exact stilul lui Edward!!! Cum naiba sa nu iubesti un asemenea personaj!! mai ales avand chipul lui Robert!!! :))) dar….sa lasam detaliile la o parte!! Asa…Antonia, inapoi la comm!! si totusi…Edward…Rob!! ANTONIAAA!!! trezeste-te!!!:D asa…sa respiram adanc!!! gata, acum sunt lucida din nou….sper!!:)))))

    ce fericita e Bella!! “Ma simt atat de puternica! E minunat!” o cred…cum naiba sa nu fie!! o eternitate langa Edward!! oricine ar dansa de fericire!!! :X:X:X

    “Pai, pentru inceput, femeie salbatica, hai sa te bagam in niste haine si apoi o sa te duc la prima ta vanatoare.”- “Femeie salbatica!!!!” ce tareee!!! Bella…salbatica!! zau dacami-o puteam imagina asa inainte sa citesc povestea ta!! nici macar in “zori de zi” nu am vazut-o salbatica!! superr Lara!!!

  5. offf..m-a luat melanconia

  6. ma crezi sau nu…desi am trecut de varsta adolescentei…povestile tale imi amintesc ce frumos e atunci knd ne aruncam in lumea povestilor si uitam de tot…visam..pur si simplu ador sa citesc tot ce ai scris..e minunat.. …ca atunci cand eram tineri si frumosi si zburam fara griji 😛

  7. e marti 😀

  8. my id sa vb: belu_alina2008 si sa facem a lot of friend
    !!!

  9. ador fanfic-urile scrise de tine…astept cu nerabdare capitolul urmator…imi place cum scrii, ma faci sa traiesc si eu prin povestile astea …sa nu te opresti din scris

  10. buna lara!
    ce mai faci?
    te rog imi dai si mie ID-ul tau de mess ca sa mai vorbim…daca vrei….popz

    • Id-ul meu nu e nimic secret… 😀 Se afla pe toate blogurile mele 😀 Dar o sa-l mai las o data pentru tine…Nu ma deranjeaza sa vorbesc cu niciuna din persoanele care imi citesc povestile, asadar mara22ro@yahoo.com Te pup 🙂

  11. e prea tare fan ficul, am ramas fara cuvinte

  12. sincer, pentru mine este chiar adevarata poveste a Bellei si a lui Edward. Bella este exact cum as fi vrut sa fie si in carte, mai jucausa, spontana, sa nu gandeasca atat de mult si sa fie mai entuziasmata. Iar Edward, in sfarsit nu mai e trist. Slava Cerului!!!

  13. De acum ma puteti urmari si pe Twitter la http://twitter.com/lara2u …. all the people, follow… Lara :))))

  14. bravo lara devii din ce in ce mai buna,iubesc fan ficul tau, stii m-m apucat sa scriu si eu unul desigur nu este la fel de extrordinar dar te rog vreau niste sfaturi id meu:belu_alina2008, ms:)):X

  15. dragut… recunosc ca nu ma asteptam ca bella sa reactioneze asa :P…. succes in continuare….

  16. este absolut superb fanficul….imi place la nebunie…

  17. Nu mai am ce comenta.Cuvintele sunt prea putine pt.talentul tau.Inca o data bravo……..!

  18. super!!!
    O ador!
    ESTE un fan fic minunat!(nu uita de WIM)!

  19. Lara!…esti fenomenala!!!!!

  20. woow..e superb…
    dak se enerveaza bella sigur il bate p edward:))

    snt curioasa dak vei scrie dsp partida aceea de skandanberg q emmet:D

    app:
    e sooper tare:X
    frt emotionant:D

  21. nu mai zik nimik…am ramas iarasi fara cuvintee ..cum reusessty? nu mi se intampla des…esty unika ,pe cuvant

  22. felicitari

  23. way e genial imi aplce mult de tot dar speram ca edward sa o descrie mai amanuntit pe bella……adik nus itu vocea si celelalte lucruri….si sper ca bella nu este insetata ca si ceilalti vampiri..:(….nu as vrea ….si sper ca mai are puterea cu scutu si app edward nu a incercat deloc sa ii patrunda in cap ma intreb cum va reactiona…hmmm….dar de ce e mai scurt cap asta :((

    • Eva, a descris-o atat cat trebuia, dupa parerea mea, celelalte trasaturi nu sunt schimbate fata de original….in legatura cu setea….e vampir doar, ii e sete :)….are si ea puteri, dar cred ca sunt altele decat in original ;)…..Edward nu i-a intrat in minte pentru ca inca nu-si revenise din socul de a o vedea transformata, eu asta am incercat sa arat……e mai scurt acest capitol pentru ca asa mi s-a parut mie ca ar fi bine sa-l inchei….nu vroiam sa interfereze cu vanatoarea, care va fi descrisa in capitolul urmator 😀 ;)….na , cam spus ceva ce nu trebuia neaparat :))))

      Te pupic:)

  24. Am citit tot ce ai scris si tradus! Imi place mult, pentru LMS am stat o noapte intreaga cu toate ca nu-mi propusesem asta! Pur si simplu n-am putut inchide! Scrii asa cum imi place mie sa citesc si-ti multumesc pentru ca esti atat de desteapta, talentata si modesta! Ma bucur ca sarbatoresti ziua de 17, este ziua mea de nastere. Nici nu stiu de ce ti-am zia asta! Cred ca imi place ideea de a avea ceva in comun cu tine! Am spus multumesc?

    • Lil, iti multumesc din suflet pentru tot ce mi-ai scris….ma inclin in fata ta…….insa cred ca s-a strecurat o greseala undeva…..poate la mine, nu stiu…..eu sarbatoresc ziua de 7 octombrie, e ziua in care m-am casatorit acum 3 ani, ma bucur esti nascuta pe 17 octombrie si-ti urez de pe acum La Multi Ani……ah, stai acum am inteles la ce te-ai referit………cred :D……..intr-adevar, anul acesta sarbatoresc si data de 17 octombrie, este ziua cand vine sotul meu acasa dupa ce a fost plecat 3 luni fara sa-l vad deloc 😀 cred ca la asta te-ai referit 🙂 daca nu, atunci imi cer de pe acum scuze…..ma prind mai greu la ora asta dupa ce am scris aproape toata ziua :)))))

      Te pup si-ti multumesc pentru comentariu 🙂

      • da la intalnirea cu sotul tau ma gandeam!

        • ah, deci m-am prins pana la urma :))

  25. :X
    itsiiiiiiiii adoooor ficuu`l;x
    buna treabaa:x
    >;d<
    xoxo:*

    • Multumesc mult de tot 😀

  26. suuuper! ce tare e bella:)

    • da, am schimbat-o….mi se pare mai atragatoare asa, e mai interesanta 🙂

  27. ::))), imi place de Bela, e teribil de jucausa:))

    • da, e mai normala nu crezi??? :)))

  28. super taree….scrii foarte rpd………………abia astept urmatorul capitol…….e total diferit fata de cel;elate stiluri……..:X:X:X

    • da, e si normal….e stilul meu si numai al meu…….. 😀 ma bucur ca-ti place 🙂 urmatorul capitol marti 🙂

  29. acu citesc:X special nu mam culcat:D

  30. foarte frumos capitolul…este foarte frumos ai descrs-o pe bele foarte magnific:)

  31. Yeiiiiiiiiiiiiiii, D e prima 😀

  32. prima la comm :X

    super ;;) tineo tot asa >:D<:*


Leave a comment